Niah napisał(a):
My was dobrze, a wy nas źle? Nie idź tą drogą.
Nie idę. Dobrze, że go nagrali. Dobrze, że nic nie powiedział co by mogło zahaczać o kryminał (przynajmniej z tych strzępków). Nie wiem z którego miejsca wziąłeś, że "my was dobrze,a wy nas źle"
Niah napisał(a):
Więc mamy dalej tworzyć kiepskie filmy o Powstaniu Warszawskim które było zainspirowane przez ruskich agentów i które było prezentem dla Stalina?
Dalej róbmy filmy o tym obłędzie to ludzie na zachodzie DALEJ będą mieli nas za debili których łatwo się manipuluje, a dzieci polskich imigrantów będą się wstydziły skąd pochodzą.
Tak jak z Berezę Kartuska? Czy można nazywać polskim obozem koncentracyjnym?
Można przeczytać oświadczenie ówczesnego premiera Polski który tak twierdzi. Chyba wie co mówi?
To, że później komuniści wykorzystywali to i inne zapędy dyktatorskie sanacyjnego gówna do atakowania Polski jako takiej to czyj problem? Ich czy nasz?
Na zewnątrz mamy robić politykę wzorując się na Niemcach. Jakaś oskarowa produkcja o Pileckim, albo o milionach Polaków zgładzonych w niemieckich obozach koncentracyjnych.
Nie wiem po co się denerwujesz, bo nigdzie nie pisałem o filmach o Powstaniu Warszawskim, w którego ocenie w pełni zgadzam się z Zychowiczem. Wolę bitwę warszawską.
Cytuj:
Gdyby połowa rzeczy w serialu "Służby Specjalne" byłyby prawdą to ten człowiek powinien dawno zostać zakopany w bezimiennym grobie...w normalnym państwie, niestety nasze nie jest.
W normalnym państwie ten kolo nigdy nie powinien zostać zweryfikowany i dopuszczony do służby.
Rzeznik napisał(a):
Były, są i będą. Więc sam się jebnij
Uwielbiam kolesi którzy skrytykują i nie wiedzą co.
Nosz kuzwa to Ameryke odkryłeś...a Ty myślisz, że z czego ja się śmiałem? A teraz przeproś