Oyci3C napisał(a):
Już gram, na razie mi się podoba bo to normalna karcianka chociaż responsywnosc stołu mnie drażni.
Nie wiem czy o to ci chodzi ale od wyjscia kampani sa lagi, pewnie sie uspokoi za kilka dni, jak gralem kolo 1-2 rano to bylo normalnie.
raggnarok napisał(a):
Mnie wkurwia, ze musze ciagle spacje wciskac, zeby popchnac do przodu ture, szczegolnie u kompa. Rozumiem dlaczego to jest, ale tak mnie wkurwia, ze juz nie gram :)
W opcjach mozesz ustawic kilka przyciskow odpowiedzialnych za skipowanie reakcji do nastepnej combat tury/do twojej tury. Po lewej stronie masz tez polkole z poszczegolnymi fazami gdzie mozesz odznaczyc fazy ktore olewasz.
tomugeen napisał(a):
Ale jak rozumiem, kazdy ten tryb jest platny dodatkowo (poza zakupem gry)?
Gra jest f2p. Do drafta potrzebujesz 3 packow (200 platyny za pack w sklepiku, ~175 platyny na AH) + 100 platyny wejsciowki, do gauntleta 6 packow + 200 platyny, wiec albo wszystko kupisz za real kase albo grindujesz PvE content i opylasz to co ci tam dropnie za platyne na AH i skupujesz wszystko co ci trzeba z AH (packi sa kosztuja tam od 165 do 185 platyny). Jesli wygrasz drafta dostajesz 3 packi w casual/5 packow w competetive, w gauntlecie masz pack za kazdy win i jesli wygrasz wszystkie 5 meczy to dostajesz bonusowego, wiec jesli dobrze ci eventy beda wychodzic to mozesz wychodzic po kazdym na plus i grac za free (bo wszystkie karty dostajesz na stale, wiec tych ktorych nie chcesz mozesz opylic na AH i miec platyne na nastepne turnieje). Co jakis czas sa tez free stress testy sprawdzajace ile max userow wytrzymaja ich serwery w jednym turnieju, jak ma sie dobry deck to mozna wytrzaskac np 50-100 packow za topowe miejsca... ;)