Dajesz tipy do handlu, nie do gry. Dlatego tak szybko mi sie PoE nudzi (dochodze do 2 tieru mapek i uznaje, ze build działa albo nie). Chyba raz sie dorobilem exalta jednego ;] To tak odnosnie, dlaczego niektorym np Grim Dawn bardziej wchodzi.
Mam tez wrazenie, ze GGG mocno oglada tych streamerów, wyscigi (w ktorych coraz mniejsze banda specjalistow od wyscigow bierze udział itd), sami przyznali ze maja skrzywiony troche obraz.
A jest masa osób, większość, która nigdy 6L klaty nie widziała od początku gry. Sam miałem ze 2 razy (chociaz czesto nie były kluczowe dla buildów wiec miałęm priorytety), dobijam do 80tek w praktycznie kazdej lidze. Chyba tylko talisman odpusciłem.
Mieli coś z tym zrobić, ale nie bardzo widze. No może streamlined content do levelowania przy wejsciu A4. Moze mi to nie robi wiekszej roznicy, ale ta rzesza casuali ktora gra na Normalu (nie pamietam dokladnych statów) daje im kase za kolorowe stroje.
Może cos typu daily/weekly questy na te nowe monety. Bo obecnie ktoś kto gra codziennie godzinke ma zawsze 10x mniej niż ktoś kto gra 10h. Ale to sie potęguje, bo dobre itamz z rynku sterowanego (inflacja i ceny pod tych 10h dziennie) stają sie ciężko dostępne. Jakieś daily, za granie czesto ale w mniejszej ilości daje boosta. Coś jak itemki u masterów.
GGG byłoby na tym do przodu, bo casuale bardziej sie wciągają, a casual = $$$.
Cytuj:
KUREWA DZIALA!
jesli masz problem z odnalzieniem swoich MTX to jest rozwiaznie:
https://www.reddit.com/r/pathofexile/co ... nder_done/ja mimo ze pilnuje to odnalzlem 4 swoje dawno zagubione mtxy.
- "Arctic Skull Hatred Effect" on "Hatred" on char "TomuThreeHearts" in league "Hardcore"
- "Ice Crown" on "Siege Helmet" on char "TomuThreeHearts" in league "Hardcore"
- "Necrotic Weapon Effect" on "Thicket Bow" on char "TomuTwelveHearts" in league "Hardcore"
hyhy;]