embe napisał(a):
Tor-Bled-Nam napisał(a):
Jak wyborca PiS pisze coś o logice, to też można się pośmiać tylko. Tyle, że produkowanie się tutaj jest bezcelowe. Każdy normalny człowiek wie, że tak złego rządu po 89 jeszcze nie było, a prezydent jest tym kim był rok temu, trzecioligowym politykiem, który potrafi robić co mu każą i ładnie się uśmiechać. Niestety pozostaje zacisnąć zęby i mieć nadzieję, że wyborcy pogonią tę bandę. A jak nie, to przecież jest tyle ciekawszych miejsc na świcie, a tutaj niech będzie Kołchoz ludu pisowskiego.
Odsuńmy teraz politykowanie i napisz w czym pogorszył ci się twój byt przez te ostatnie kilka miesięcy.
po prostu jesli nie psioczysz na pis jestes moherem jesli nie psioczysz na po jestes lemingiem. i chuj kogo obchodza twoje poglady. taki uklad zostal wypracowany i tyle. kazdy ma swoje media swoje kolka zainteresowan swoje srodowisko. przykre ale dzis np. mnie naszla mysl widzac dziadka w czpace polska ze najbardziej kojarzy sie to z kibolami. w chuj smutne. ale papka medialna robi swoje nawet nie muszac sie z nia zgadzac. tak samo z taka nasza polska tozsamoscia. i to nie tylko za granica ale nawet w kraju. tego juz jak latwo ludzi przestraszyc czy to pusta lodowka czy pisem. dla ciebie tor rzad pisu jest najgorszy od 89 roku... ja jebie pomysl chociaz raz. poczytaj na onecie o 8 latach rzadow po, o awsie o innych naszych super rzadach... zreszta powiem ci to kolejny raz spierdalaj
tym razem za granice.
swoja droga pis mnie wkurwia masakrycznie ostatnio. olali by tk przyejeli wyrok zrobi wrzutke z pr jak to ugieli sie przed unia bo po i musieli dla dobra polski. ludzie by zrozumieli a tak kurwa tk i tk i tk. rzygac sie chce. no i nie mowiac o tym ze dzieki temu powstaly potworki typu kod a po cos tam ciagle ma za wyniki %.