Po 11 próbach nareszcie poswięcenie dużej puli osób z LinkShella, przyniosło rezultaty- wypadła katana!
Dwunasta walka odbyła się w składzie:
-Bodziu (dzięki że wytrzymałeś! To Twój Water III zabił gadzinę)
-Xavery (może będziesz mniej nienawidził Ninja widząc jak bardzo muszą się namęczyć aby dostać fajną broń
)
-Galenros (towarzyszący mi w tych zmaganiach od początku a jak nie On to Volirion kierując postacią Kanga. Jestem dłużnikiem ale gdzieś tam masz po drodze do lvl 75 rare ex kosę...)
-Zetoriush (uber WHM, pojawia się niezbyt często ale jak już jest to dzieją się cuda
Uwaga, wskrzesza w środku walki
)
-Rhaegal (męczący wiele wysokolewelowych postaci o pomoc z kataną, spędzający ostatnie 3 tygodnie naprzemiennie szukając Tonberry Rattle, zbierając drużynę która pójdzie na Molberrego oraz wyładowujac frustrację z kolejnych nieudanych prób na farmowaniu). Rha się teraz zastanawia co dalej... jakoś trzeba będzie wypełnić pustkę poszukiwań. Może ktoś potrzebuje w czyms pomocy? A może zacząć hardkorowo farmować na Scorpiona? Bleh
Poza składem który był obecny podczas "zrzutu" należą się podziekowania wszystkim, którzy pomagali ale za ich obecności się nie udało. Jesli kogoś pominałem to prosze mnie flamować
-Draconi, Gokulo (Ty też spędziłeś w świątyni zdecydowanie duzo czasu- mam nadzieję, że Hornetneedle to dobry nożyk), Masakra, Nimloth ,Opiekun oraz Saitou.
To tyle z naszego LinkShella, poza tymi osobami przychylnie spojrzcie też jak będziecie mijać w grze nastepujace osoby:
-Nikke, Tiffar, Osric, Riyoko, Donexan, Evalene, Evaa i jej towarzysz dragooner (forgot his name), Nicolas plus wielu wielu innych których xywek teraz sobie nie przypomnę.
Wielkie dzięki dla wszystkich którzy wytrzymywali moje namolne zrzedzenie dotyczące tego nożyka ninja. Jesteście cierpliwi i chwała Wam za to
/bow
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Targaryen dnia 2004-08-10 23:20 ]</font>