WilkuDemon napisał(a):
Moim zdaniem best profit w hi sec to incursie. Statek w miare do nich gotowy robisz w ciągu 34 dni według eve wiki z tego co pamiętam, albo nawet i szybciej. Polecam na początek Warp To Me a jak już wyskillujesz do jednego statku z wielkiej trójcy (mach <- tego najbardziej polecam, vindi, night) możesz dołączyć do grup które zapewniają nawet 150-200 mil/h.
Mission blitz = HAMgu, sporo skilli, ale 100 mil + w miare bezpiecznego profitu jest kuszące.
Jeżeli wolisz ryzyko to jest FW missioning, profity są jakieś chore ale podobno to znerfowali. Robi się 8-9 misji w ciągu godziny za pomocą stealth bombera, ryzyko jest bo to się robi w low sec, ale 200+ mil/h przy wkladzie wlasnym 30 mil z fitem? .
Jeśli chodzi o kopanie to jest najlepszy profit biorąc pod uwagę użycie wielu kont. W nullu siedzi sporo corpów którzy z otwartymi ramionami przyjmują kopaczy, hulka wbijesz w ciągu 40-50 dni, ale już na poziomie covertora profit rzędu 50 mil/h jest możliwy z rurką.
Ratting też jest opłacalny, zależy od regionu jaki statek, ale generalnie to ishtar/VNI są uniwersalne i w odpowiednim fit można robić site afk z tickiem do 20 mil, pomijając fakt że jest to zwyczajnie nudne, to jestem zdania że afk jest po prostu głupie.
To są rzeczy które jest się w stanie wyskillować podczas trwania triala, natomiast jak ma się więcej niż 1 konto i troszkę bardziej ogarnięta postać to moim zdaniem najlepsze opcje do farmienia isków to:
-Eskalacje kapitalowe w c5/c6, lub jak solo to odpowiedni fit do Thanatosa ewentualnie marauder lub setupy z RR rattlesnake, profity nawet do 600 mil/h i wiecej niestety duze ryzyko
- Smartbomb ratting 3 bs np Abbadon navy issue frakcyjne large EMP smartbomby + machariel który dobija. Ticki 90 mil/h na konto + salvage daje nawet do 400-500 mil. Problemem jest to że w momencie DC = spada statek i pod
- Incursje w minimalnych setupach (np. 5 marauderow, 10 nightmare i jakieś inne wariacje)
Szczerze mówiąc, to wielu rzeczy nie zrozumiałem i nic mi tak naprawdę nie mówią.
Gram od dwóch dni