Cytuj:
2001-12-29 12:28, Lunar_Blood napisał:
Ojej, jestem poczatkujacym graczem, i co mam napisac? Ale jezeli tego chcecie, to napisze - tak, napisze caala strone, i tylko na podstawie recenzji jakie czytalem - bo za duzo stycznosci to z gra nie mialem. Piszecie tez moi drodzy, ze test debilizmami nie moze byc wypelniony...A wiec co ja biedny, w pytaniu o mumer buta, mam umiescic?
Nie wiem, bo raczej tylko glupia odpowiedz do glowy mi przychodzi ! A jak konto, nie przyjete, to rozsadniej byloby jakiego mejla wysylac, ze jestem za cienki, i mam pomyslec jeszcze, i napisac rozsadniej jeszcze, by zaszczyt konta przyznania doswiadczyc ! Ja czekam, caale swieta, i nie wiem co ze soba zrobic - co prawda w formularzu jest napisane co powinno sie w nim znajdowac - ale ja napisalem tylko prawde, a jezeli prawda wydaje sie byc az tak nieciekawa - to co? mam klamac? wymyslac? bajerowac? To na tym polega zaklaanie kont u was drodzy GM?
<ciacho>
Rany ludku... Mimo, iz na poczatku uwazalam za malo sensowne to, co mOwil Gadget ma On jednak racje.W twoim formularzu musi byc cos, co udowodni, ze jestes fajnym czlowiekiem i nie bedziesz robil burdelu na servie.Przeciez skoro chcesz w to grac to masz jakas wyobraznie... tylko o to prosimy.To tak duzo? Przeciez podobno chcesz tam grac. A co do zniechcecania to my mamy graczy... jesli chcemy jeszcze to tylko wartosciowych.
lianka