Mark24 napisał(a):
Jakieś hinty do Anor Londo?
1. czy te pieski po zjechaniu drabiną da się rozdzielić? Jednym hitem zabierają mi 80% HP.. a mimo kilku prób nie udało mi się pullnoć jedynie jednego.
2. myślałem, że te knighty na dachach to kopia tych special encouterów spotkanych wcześniej, które wystarczyło raz zabić. Tutaj niestety zostały zdegradowane do zwykłych mobów - a miejscówka do bicia się z nimi jest tragiczna :/
3. dosłowanie co 10-20s ktoś mnie najeżdża - praktycznie nie da się pograć w coopie. Większość z "najeźdźców" stosuje mało fair taktyki "wpieprzmy ich w moby a co tam liczy się kill". Weak jak cholera :/
4. jaki lvl jest optymalny na tą miejscówkę? może trochę podbiję (aktualnie ~50).
1. Da się ale jest ciężko. Po zjechaniu drabiną idź do przeciwnej ściany i przebiegnij do najbliższej kolumny tak żeby ten pies z lewej strony Cię nie widział, u mnie to działało.
2. Nie bij się z nimi, tylko ich omiń. Jak wchodzisz po schodach do momentu w którym musisz po tym dachu (żebrze? chuj wie co to jest) przejść to tam są dwa, jedno z lewej a drugie z prawej jak patrzysz prosto na katedrę do której trzeba wejść. Idź tym wejściem po prawej, przebiegnij jak najszybciej do tej platformy w połowie drogi. Rozejrzyj się, po prawej stronie jest taka półka na którą można zeskoczyć i tam też jest item do upgrade'u estusa bodajże. Jak tamtędy będziesz szedł to będziesz relatywnie bezpieczny od ostrzału Silver Knightów i na bank Cię nie zrzucą w dół.
3. Deal with it, Anor Londo jest terenem bronionym przez covenant Aldricha i będąc na tym terenie będziesz notorycznie najeżdżany.
4. Lepiej sobie koło 60 - 70 wbij, bo z bossem możesz mieć kłopoty na tak niskim levelu :>