Tego Tome szukalem wiele razy (2x robilem scavengera i raz BountyHuntera - tez go sie szuka).
Mi wychodzilo ze na 70% jest na tej wysepce na polnocy a na 30% w kopalni blizej wioski.
Anyway - ja za najbardziej popierdolony quest uwazam 37 lev czesc questa dla wszystkich dwarfow (35 i 37 lev questy sa takie same dla warsmitha i BH).
Trzeba 2 razy dojsc do skrzynki znajdujacej sie w czwartym pokoju na 2 lev cruma.
Padlem ze 3 razy, uciekalem recalem z 7 az mi sie przyfarcilo i jakas grupka chinczykow wziela mnie za ziomka, invitnela do teamu idacego na 3 lev i po drodze zaliczylem ta skrzynke.
W sumie do tej pory nie wiem o co im chodzilo ale ewidentnie mysleli ze jestem jednym z nich (ja sie nic nie odzywalem - nawet po angielsku) bo dzien pozniej spotkalem leadera tej grupy ktory cos zaszwargotal do mnie w gludio, zapodal trade a jak potwierdzilem to wrzucil 2400 varnisha i pewnie by zatwierdzil trade (wygladalo jakby chcial przewalic itemy miedzy postaciami) ale mu powiedzialem "no chinese" i gosc dal cancel