Oberst napisał(a):
Na relic sites w null secu spokojnie można większe pieniążki robić, czasem tylko można nie mieć szczęścia i nie trafiać na dużo anomalek
Archeology V to core skill, a nie zaawansowany bo bez tego będzie Ci trudno szybko i efektywnie otwierać puszki, polecam gorąco na sam początek kolejki skilli go wrzucić. Sleepersi to zależy jeszcze jakiego rodzaju site'y chciałbyś robić (lesser i standard sleeper cache aka te łamigłówki bez instant ratów można zrobić nawet w Astero jak masz dobre skille i fit), no i będzie potrzebny Hacking V (bez tego nawet nie próbuj). Archeology i Hacking na V mogą się wydawać odległe dla nowszego gracza, ale analyzery II są warte chwili cierpliwości, w zasadzie nie będziesz tracił puszek przez failed hacki + dużo szybciej wszystko będzie szło. Do skanowania skille wrzuć na III lub IV level w zależności od mnożnika danego skilla i Twojej cierpliwości.
Mam czas
Póki nie stracilismy domu, to sobie spokojnie plexuje i skille lecą, a w dodatku z tego co mowią to przelicznik LP/isk niedlugo pojdzie w góre i przy odrobinie szczęścia wymiana 1,5miliona LP da mi jakies 2b+ za które chciałbym kupic injectory.
juz sie skilluje Archeology V, w razie natychmiastowej potrzeby innych skilli najwyżej pojdzie Pause.
znalazłem coś takiego które wydaję się być ułożone przez kogoś ogarniętego:
http://www.toptiertactics.com/21390/eve ... z4AQxADqVlna dniach kumpel z akademi ma mi też potłumaczyć kilka rzeczy o scanowaniu, exploracji, shipach itp
No i przy dobrych wiatrach, gdy matarzy przejmą nasz system może liderzy zadecydują przenieść się gdzies bliżej nulla, co dla mnie by było akurat fajną opcją