sula napisał(a):
Presja na infrastrukturę jest, ale powtarzam, że ja nie o tym mówię.
Co do korelacji między Ryśkiem z magazynu robiącego za 7 funtów/h i Pradeszem ze szpitala robiącemu bypassy otyłym Anglikom za 60 000+ f rocznie jest śmieszna.
Także sorry, ale chuja zachodzi. Ja rozumiem, że UKIP popierasz, ale nie zachowuj się jak SJW łykający wszystko co mu Obama w telewizji powie. Każda opcja w mniejszym czy większym stopniu używa FUD i popularnych kłamstewek i to jedno z nich.
Wiesz to trochę brzmi jak te setki tysięcy inżynierów z Syrii co są na ulicach Niemiec.
Nie wiem jak mocno śledzisz politykę w UK, ale ja śledzę mocno i to co napisałem to nie są popularne kłamstewka tylko łańcuch zdarzeń, które zaszły na przestrzeni ostatnich 7-8lat w związku z kryzysem w połączeniu z niekontrolowaną emigracją z krajów UE, na którą Kamerun nie ma i nie będzie miał wpływu.
Nie rozumiem skąd takie podnoszenie ciśnienia dyskusji, bo przecież jedynie opisałem mechanizm który został uruchomiony już spory czas temu, a który w efekcie doprowadził do referendum w sprawie wyjścia.
To nie jest żadne odkrywanie Ameryki.
Emigracja z poza UE jest utrudniana, bo niekontrolowana emigracja z UE jest wysoka i wciąż rośnie.
Kilka lat wstecz Kameruna złożył obietnice ograniczenie emigracji do dziesiątek tysięcy i jedyne czym mogli to próbować robić było hamowanie emigracji spoza UE.
Moje poparcie czy nie UKIP nie ma tu nic do rzeczy. UKIP bym mógł popierać jakbym mieszkał w Wielkiej Brytanii i wiązał z nią swoją przyszłość.
Będąc w IRL i będąc obywatelem Polski, wolałbym żeby UK została w UE, mimo tego że moim zdaniem nie jest to w jej interesie.
peace and love