@Piszpan
wedzę ,że argumenty merytoryczne sie skończyły więc czas na wyzwiska i to po kilka w jednym poście plus stały wpis , jak to piszemy ,ze PIS to zło a PO to super duper
nic nie pisałem o PO, śmiałem się tylko z tych , co piszą ze brexit to wina Tuska
nic nie pisałem ,że PIS to zło- pisałem ,że teraz jest czas aby PIS mógł się wykazać na arenie międzynarodowej a nie dawać 500+ dla słupków wyborczych, czyli mam nadzieję ,że jednak coś dla Polski ugrają
wieć napiszę jasno
tępy jełopie , przestań myśleć sloganami, może już liczysz kasiorke z Mieszkanie + to i ci całkowicie odjebało- z osoby , która umiała merytorycznie podejśc do tematu stałeś się pisorkiem z pianą na ustach , który potrafi pisac w kółko to samo- ten za PO , ten źle pisze o PIS itp itd
teraz jest czas ,żeby Kaczyński, tak właśnie tępoto on a nie Szydło czy Waszczykowski spotykał sie gdzie trzeba i z kim trzeba, bardzo możliwe ,że będą renegocjacje traktatów- trzeba cymbale do takich rzeczy się przygotowywać długi czas, a Merklowa nie będzie gadać na te tematy z Szydło czy Waszczykowskim bo WIE ,ŻE ONI NIE MAJĄ NIC DO GADANIA
ale nie lepiej dalej stać w tyle i w razie czego powiedzieć - to wina Tuska
jeśłi piszemy żeby Kaczyński wziął się do roboty to oznacza ,że wierzymy ,że jednak coś wywalczy, że będzie umiał- można być jego przeciwnikiem, ale można w niego mimo wszystko wierzyć ,że myśli o Polsce
dlaczego z góry zakładacie że WASZE SŁOŃCE NARODU nic nie wywalczy ????????
to w końcu nadaje się do rządzenia czy nie?
Piszpan gratulacje- medal pisiorka przyznany- zgłoś się gdzie trzeba