gdzie wpisywac ip niestety nie wiem
co do honoru to jest on bardzo wazny gdyz przedstawia jakby twoje umiejetnosci... tzn. im wiecej masz honoru tym lepszym jestes graczem w aa i masz wieksze przywileje np. jezeli ktos chce cie wurzucic i zajac twoje miejsce w grze na jakims tam serwerze ALE ma mniej honoru niz ty to nie wylecisz na bank no chyba ze grasz jush kilka tur ale nawet wtedy bedziesz gral dluzej (bo jak ktos chce cie wyrzucic to musi poczekac kilka rund nie wiem ile a im wiecej honoru tym okres czekanie jest dluzszy - tym samym wiecej gry dla ciebie nish dla kogos o mniejszym honorze).
Honor zdobywa sie poprzez punkty ktore mozna dostac za: wykonanie zadania, zabicie przeciwnika, leczenie lub bycie dowodca (wtedy np. dostajesz dodatkowe punkty im wiecej czlonkow twojej druzyna przerzyje ale masz rowniez wieksze minusy); nie wiem ile ponktow trzeba aby podniesc honor o jeden lvl, startuje sie z 10 honoru na poczatku (i ja tyle tez mam). Honor mozna tez stracic poprzez np. strzelanie do lub zabicie kogos z wlasnej druzyny - z doswiadzczenia wiem ze duzo na minus za to leci
. Adar jak jush pewnie zauwazyles tura skalda sie z 5 rund i wtedu zdobywasz ponkty i honor., po kazdej turze punkty sa liczone od poczatku tzn. od zera...
A masz wlaczonego punkbustera? - bo inaczej sie nie polaczysz. A co do tego ze wywala cie do glownego menu - ta kazdy tak ma - ja mysle ze to mechanika gry (Mefi [chwilowo dysk mu padl wiec go tu nie ma
] tez tak mial). A i czasem jak po smierci zmieniasz kamery to moze ci wyskoczyc critikal error, trz gra... ale to tylko przerywa ci gre - laczysz sie od poczatku i dziala.
sorki za tak dlugie posty