Pwael napisał(a):
Poczytalem troche, w formie sklepiku internetowego do 1k produktow mozna wykupic subiekta gt + vendero jako sklep internetowy ktory generuje zamowienia w subiekcie.
Ludki z inserta oferuja hosting i gotowe template sklepów internetowych w ramach licencji subiekta gt. Czyli mam magazyn + kase fisklana + sklep internetowy i chyba jeszcze można dokupic wtyczke do sprzedazy detalicznej. Wszystko oparte na jednym systemie.
W teorii spelnia to moje wymagania...
W praktyce sprawdza się w hurtowniach, a nie sklepach gdzie chcesz zainteresować klienta detalicznego. Gotowy szablon i brak customizacji to bardziej wygląda jak firma janusz krzak
No, ale jak tam chcesz
Ja się na biznesie kompletnie nie znam, wiem tylko jak to wygląda w praktyce. Zastanów się też - sklep internetowy to narzędzie. Czy oszczędzasz na podstawowych narzędziach, które są Ci niezbędne do pracy? Wielu boleśnie się przekonało, że sklep przynosi im zyski, ale żeby się rozwinąć potrzebują więcej zaoferować klientom i migracja staje się kosztowna. Koszt to jednak pikuś przy czasochłonności. Ty już teraz robisz migrację czyli wiesz jakie zyski na chwile obecną przynosi sklep. Przelicz więc to tak, aby Ci się opłacało - nie musisz się bawić w króla cebuli.