zaboleq napisał(a):
Najgorsze jest właśnie to, że edycja digital w WinStore kosztuje kurwa 239zł to jest jakieś pojebane. Kumam, gra jest dobra i ma świetne recenzje ale nie kurwa za 239zł. Jakby się dało jeszcze kupić wersję digital poniżej 200zł ale nie. Wersja pudełkowa tańsza o 40zł od wersji digital
.
Można kupić wersję na X0 i aktywować ją na PC ale musi to być wersja digital. Za to właśnie uwielbiam M$. Myślisz, że nie mogą mieć bardziej zjebanych pomysłów a oni cały czas cię czymś zaskakują
.
Ja zapłaciłem i nie płaczę
A tak poważnie - nowy Need for Speed na Originie kosztuje 200 zł a NFS może zrobić loda tej grze. Fakt, możesz gdzieś kupić taniej itp. ale z drugiej strony, tu też pewnie z czasem będą jakieś promocje. Trzeba śledzić cdkeys.com. No i niestety prawie wszystkie nowe gry w Windows Store np. nowy Gears of War 4 kosztuje 239 zł
Dla mnie nie to jest porażką (tzn. cena), ale wykonanie tego sklepu. Kurwa, to powinno wyglądać 100x lepiej od Steama, i działąć 100x lepiej od Steama. W końcu to MS. A tu mamy syf jak 20 lat temu, gdzie wszystko było w powijakach. Już nie wspomnę o błędach - kupuję grę a tam komunikat "Wystąpił błąd po naszej stronie". Grę co prawda kupiłem, pobrało kasę z konta, ale komunikat jednak się pojawił. Swoją drogą czemu my o tym piszemy w wątku o PlayStation 4
?