no troche pogralem i takie 1 wrazenia to:
1. Taki riddick w nocy i taki marsjanin z matem damonem w dzien.
2. nie ma easy trzeba lazic szukac bo tam cos potrzbne to tam.
3. w kraterze ezekiel (ale moze i w innych) jest wielki robal jak z diuny, musisz uciekac bo jak cie dopadnie to 1 hit, ja za 1 razem stalem i sie patrzylem no i mnie zjadl ;p szkoda bo w chuj itemow poszlo sie jebac.
4. jak giniemy zaczyna przy lozko gdzie sie ostatnio zapisalismy.
5. wkurwia mnie ze nie ma helpa co i jak, np. zeby zrobic plastic potrzebujemy gazu, mam beczke, pozniej dopeiro znalazlem na mapie jakies gejzery i to sie tam napelnia.
6. nie wiem jak robic pojazdy, teren w chuj czasem biegniesz i biegniesz zeby cos znalezc a tu noc i musisz speirdalac do bazy bo w nocy jest rzeznia.
7. klimat w nocy odglosy itd. mozna sie zesrac, ja akurat gralem na sluchawkach po polnocy.
8. fajny klimat ale wkurwia mnie ze nie ma nic lekko i nie ma podpowiedzi co i jak dalej.
9. poczucie osamotnienia w chuj
10. multi wlazlem na jakeis serwy ale latwo zginac.
11. widzialem jakies urzadzenia do zmiany klimatu itd. wiem ze mozna tez w kosmos poleciec itd.
12. masz na start 1 robocika (3 maxymalnie) ktory moze kopac skalki naprawiac itd. samo kopanie banalne tz. 3 hity i jestes full mozna do bazy wracac.
jakby ktos chcial zagrac na jakims servie od zera w pare osob czy nawet we 2 dajcie znac, jest duzo lepiej bo jeden eksploruje wschod drugi zachod itd.
widzialem tez mase pojazdow latajacyh, jezdzacych jakeis mechy ale to pewnie razem z lvlem sie rozwija. lvlowanie to koszmar za moba 1 xp a na lvl trzeba 1000. ale zauwazylem ze exp tez jakos sam wpada ale nie wiem za co.