Kelebglin napisał(a):
złodziejstwem byłoby kupienie tej gry, trzeba przetestować po patchu z zatoki
Pobrałem "demo" i powiem Wam... nie ma jak to samemu sprawdzić grę! Ta gra jest zajebista, poważnie! Dla mnie to drugie zaskoczenie roku (pierwsze FH3)! Grafika, fakt jest słaba w porównaniu do takiego nawet GTAV, ale szczerze? Dodaje to klimatu! Poważnie. Jest stałe 30fps. Mam wszystko na maksa, w FullHD bez żadnych spadków fps! Muzyka, to wiadomo - boska
Co do gameplay'u. Sposób prowadzenia opowieści... dawno nie widziałem czegoś takiego. Pod tym względem to GTAV się chowa! Główne misje fabularne prowadzone są na zasadzie
Do pozostałych misji jeszcze nie dotarłem, ponoć są nudne (ale często to co dla jednych jest nudne, dla innych nie). Prowadzenie pojazdów - naprawdę bardzo dobry model jazdy biorąc pod uwagę, że to nie samochodówka, jest nawet tryb symulacyjny! Ruch uliczny... spotkałem się z sytuacją, że na skrzyżowaniu gościu mnie przepuścił na zakręcie, mrugnął światłami
Wiem, że to skrypt jakiś losowy, no ale dodaje to realności, tego co się dzieje na ulicy. Oczywiście trzeba uważać na policję. System skradania - Sam Fisher lepiej by tego nie zrobił
Powaga. Model strzelania + chowanie się za osłonami na bardzo duży plus. Szczerze, to nie ma się do czego przyczepić. Ja gierkę kupię, ogarnę nowego Tomb Raidera i Primala i zabieram się za Mafię III, może nawet do tego czasu coś stanieje.