lordyp napisał(a):
na szczęście przekręty się nie skończyły- niedługo będzimy o tym się dowiadywać- nie wierze ,ze zakup BH poszedł bez przetarg ot tak
na szczęście przyjmujemy coraz więcej bezrobotnych żyjących z 500+
na szczęście zaraz się dowiemy że większość przedsiębiorców jest tak bogata ,że musi płacić 40 % podatku
4 kolejne lata wystarczą PIS na rozłożenie tego kraju na łopatki
1. masz jakies info ile macier wzial lapowy? wow 2 smiglowce kupili, poczytaj sobie lepiej o airbusie i za ile case kupili i dlaczego w czechach w zwiazaku z podobnym zakupem jest juz sledztwo prokuratorskie bo, czesi bez offsetu kupili za 33mln a cena to 28mln a wiesz za ile my kupilsmy bez offsetu? 44mln
tak sie robi biznesy. ale serio chcialbym zebys mi dal info o 1 aferze. JEDNEJ no i powiedzmy zeby nie byc biedniejszymi od PO minimum na 100 baniek. Z jakimis info o nieprwdilowosciach, dziwnej cenie itd.
2. Jesli ktos idzie na bezrobicie i z 500+ wychowuje dziecko to ja chcem wiedziec jak to robi. Mam nadzieje ze ty wiesz? Bo to cud ekonomi.
3. No tu sie zgodze aczkolwiek ciagle czekam na reszte szczegolow, bo z tego co dzis czytalem to pdoatek + zus przy tych 6k to ebdzie 19% 30% powyzej pozniej 40 i tych progow bedzie 5. Ile trzeba zarabiac zeby wpasc na 5 nie wiem.
zreszta po co ja sie spuszczam. rak i chuj.