Huragan napisał(a):
Mendol napisał(a):
jak ktos ma ps4 to nie ma sensu kupowac ps4pro, wiec jeden chuj.
i jeszcze TV 4K,,,a PS4Pro nie ma nawet czytnika do obslugi tego....shit dla naiwnych IMHO. VR tez bedzie niewypalem.....i po chwilowym szalenstwie wszystko upadnie z braku chetnych na zawroty głowy
Czy VR będzie niewypałem to się jeszcze okaże. Argument o zawrotach głowy jest powielany przez ludzi, którzy nawet nie mieli okularów na głowie. Już teraz developerzy podchodzą do graczy jak do sierotek, wprowadzając systemy lokomocji, które nie wywołują mdłości. Poszperaj sobie na youtube, ile rodzajów poruszania się jest testowanych w grach na Oculus/Vive. Zaczyna to działać w tą stronę, że ludzie domagają się na /r i innych forach, aby twórcy dawali normalny system poruszania za pomocą touchpada. Jak w takim Windlands, Solus Project etc.
A co do PS4Pro. Shit dla naiwnych to raczej PS4 Slim. Pro zawsze ma jakieś tam zmiany. Dla kogoś takiego jak ja, kto swoją czarnulkę pożegnał 2 lata temu to strzał w dziesiątkę. Do tego cena nie jest jakaś popierdolona, tylko standardowe 1700~. Ja moc Pro i 4K HDR widziałem na własne oczy i zrobiło na mnie piorunujące wrażenie. Z czasem tylko się okaże, ile będzie gier takich jak nadchodzący Horizon.