wiec male info :
-wymaganie -- sa ogromne, nie wiem czy cos sie zmieni w pelnej wersji ale narazie gra sie strasznie muli, mam 512 ddr i to jest chyba rozsadne minimum zeby dalo sie pograc normalnie
- serwer stalled -- spowodowen jest to tylko wymaganiami i twoim komputerem -- to nie serwer laguje tylko u ciebie gra sie muli/doczytuje dlatego sa lagi i stall
radze zmniejszyc zasieg widzenia -- pomaga
--- interfejs --
http://fatkos.mybesthost.com/screenshot013.jpg
tak wyglada gra u mnie, nic trudnego tam chyba nie ma, kilka przydatnych 'literek' :
P - widok towich atrybutow
A - widok skilli
I - inwentory
U - opcje graficzne
- skille
wiec tak - magie na samym paczatku ciezko sie trenuje, gds mamy tylko heal spell - wiec albo w teamie trza kogos leczyc i pozniej wziac acid 1 albo mozna za 50 skill pktow wziac ten czar od innego trenera
-co do nie moznosci przekwalifikowanie sie to nie prawda ze trzeba robic inna postac -- gd tworzymy postac mam do wybory 3 z 4 starter packow, zeby miec mozliwosc trenowania wszystkiego na paczatku trza wybrac: magic,craft i harvest, melee zawsze jest - starter pack daje tylko bron i dodatkowe skille
- jesli nie wybrales jakiegos starter packu przy tworzeniu postaci to pozniej mozna go kupic za 25 skill punktow u jakiegos trenera
- co do wolnosci gry to byly takie okresy ze strasznie ja spowolnili - spowodowne to bylo niewydolnoscia serwerow -- do przemierzania swiata beda dodane pozniej mounty - na ktorych bedziemy mogli jezdzic, tylko nie bedzie ich na poczatku po premierze bo sa zabugowane jeszcze i dadadza je w jkims patchu
jak ktos ma jakies pytanie jeszcze to mowcie, 'wiem co nieco o tej grze'