lordyp napisał(a):
nie pisałem o failach opozycji, tylko o failach jarka- jeśli twierdzisz ,że takich nie było to sam jesteś chyba ślepy i głupi razem do kupy
to że opozycja zrobiła z igły widły to normalne, ale jarek mógł odpuścić Szczerbie i nie byłoby żadnych problemów, podobnie z "wieszakami"
jarek popełnia błędy, czasami szybko się z nich wycofuje, czasami nie
1) Naucz się czytać ze zrozumieniem. Przykładowo wskaż w mojej wypowiedzi gdzie sugeruje, że kaczy nie popełnia błędów
2) Ty w ogóle nie pisałeś o failach, tylko o błaźnieniu, a między jednym i drugim jest spora różnica.
3) Skoro już jesteśmy przy błędach. To, że kaczka popełnia błędy których opozycja nie potrafi merytorycznie wypunktować, bez mącenia i zbędnych przedstawień to jest podwójny fail tej opozycji.
lordyp napisał(a):
wszyscy w Polsce wiedza ,że jarek rządzi , a że robi faile to też oczywiste
Nie, kurwa, poważnie?
Poziomem swoich postów już dawno dorównałeś embe któremu zarzucasz kopiowanie partyjnych przekazów. Wiem, że zapewne jesteś przekonany o swoim obiektywizmie, i bezstronności, ale już od dawna nie ma w twoich postach nawet krzty jednego i drugiego. Ewidentnie autorefleksja nie jest twoja mocną stroną. Zresztą to samo tyczy się Profety, i Embe. Cała wasza trójca tworzy świetny tandem kompletnych zjebów jeżeli chodzi o poglądy / nachalną agitacje polityczną, i przyklejanie kompletnie jednostronnych komentarzy. I nie, to że raz na jakiś czas napiszesz, gdzieś mimochodem, że opozycja też jest zjebana, niczego nie zmienia. To tak jak z tekstami embe który też od czasu do czasu wtrąci, że dostrzega problematyczne działania PISu, ale "bo PO"
Montezuma przy was to tytan obiektywizmu był