embe napisał(a):
Ja mam konto w mBank od kiedy powstali i jestem zadowolony, od jakiegoś czasu mam też w pekao24, w mBank mam ustawienia po zalogowaniu, a w pekao mówisz gościowi że chciałbyś żeby w godzinach 8-16 od poniedziałku do piątku był limit 10 transakcji internetowych na kwotę łączna X na pojedyncze Y, trzy bankomatowe transakcje X i Y, od godziny 16 do 21 karta zablokowana całkowicie, od 21 do północy tylko autoryzacja telefoniczna inaczej z tokena, a działanie zbliżeniowe działać ma tylko w niedziele w godzinach 9:00-12:00 i wymaga zawsze pin, a od 12:00 do 15:00 na kwoty do 100zł ale łącznie 300zł bez pin
Nie żebym takie coś robił ale może tak być ?
Ja jestem zwolennikiem prostoty. W mbanku juz jest dla mnie za duzo ustawien, a PKO SA poprostu nie trawie - mialem tam firmowe konto, zaden bank nie wymyslal tylu popierdolenstw, jakies karty zeby podejsc do okienka, byle gowniana sprawe musialem zalatwiac z opiekunem biznesowym w pokoiku gdzies na pietrze, do ktorego byla zazwyczaj kolejka bo proponowal kawe, a zjeby chodzily tam chyba sobie pogadac, zamiast zajmowac sie bizmesem. Moze sa ludzie co takie rzeczy lubia, mnie tylko wkurwialy.