Armagin napisał(a):
AAAA!!! ALE SIE WKOR*****!!!! Az mi oko lata... Ten xanath to juz mnie przerasta. (...)
Ja sie WKÓRWIAM (taaa) jak widze takich kalekow ktorzy nie potrafia biedactwa sie nauczyc gdzie wstawic ó a gdzie u... Jako ciekawostka..
Armagin napisał(a):
Xanath, jak uwazasz sie za wazniaka, bo wydales 200 zeta na gre i oplacasz ja 55 zeta miesiecznie, to wez nie wchodz na darmowe mmo, ok??
Jako ciekawostka... Czy xanth nie adminuje(a moze juz tylko GMuje) na free shardzie UO? :P
lordbolo napisał(a):
Mam 28 lat i za smarkacza już się nie uważam, ciekawe ilu z tych bywalców ma 13-17 lat i kasę na gry wymusza od rodziców płaczem
Ty masz 28 lat i masz 'lord' w nicku :P Biedny, na wiele free shardow nawet sie z tym nickiem nie dostaniesz...
A ja mam 17 lat... Co ci do tego? Gowno cie interesuje ile kto ma lat, na moim free uo shardzie mam 14 letnia dziewczyne jako GM... A kogo to obchodzi? Robi dla free mmog wiecej niz ty, bo ty, niestety, nie robisz nic... I dlatego dla np xantha jestes smarkiem :)
Smolik napisał(a):
Ja zwyklem ignorowac debili i GM z freeshardow
he, no wiesz? a co my ci zrobilismy :P
lordbolo napisał(a):
Ksywek się nie odmienia(...)
Ze co? :D
Idril napisał(a):
Na forum FF nie ma chamstwa, a wręcz przeciwnie. Dużo pomocy, porad, trochę żartów, kilka glupot i tyle.
Jest duzo chamstwa, malo kultury, a poziom wypowiedzi jest 2x nizszy niz na innych forach... Dlaczego? Bo na innych forach ludzie sa juz w takim wieku ze nie trzeba ich wychowywac... harsh.
lordbolo jak ci sie nie podoba forum, masz cos do poziomu kultury tutaj.... to wypierdalaj:/ nikt ci nie kaze siedziec i plakac...
co do tych, ktorzy wedlug ciebie uwazaja sie za 'starszych' bo maja wiecej postow, wczesniej dolaczyli na forum, dluzej graja itd... a niby dlaczego nie powinni sie uwazac za bardziej doswiadczonych? moze nie sa? :)
Ogolnie ja mam gleboko gdzies twoja ilosc postow, nikt na to nie zwraca uwagi tak naprawde, z wyjatkiem wlasnie tych osobnikow, ktorzy sie w nabijanie bawia :)