Huragan napisał(a):
Deshroom napisał(a):
Pierwsze są słabe ale nie gram żadną za rank 10 oprócz pistoletu
Hellriegel dla szturmowca (rank 10) to najlepsza broń w grze
Tak piszą, ale jest za wolna, ttk jest zbyt wolne. Oczywiście wiele razy zaskoczysz kilku gości i ich zabijesz natomiast w sytuacji 1vs1 jest za wolna. Wole coś szybkiego i ewentualnie poprawić pistoletem i toporkiem. Wole Automatico - długo grałem Hellriegel i wolę Automatico, pewnie kwestia gustu i stylu gry.
Cytuj:
Hell no, i play 98% of my time as assault and the Hellriegel is a very situational weapon for medium to closer ranges. 600 rpm is too slow for emergency cqc situations and the gun only has 2 magazines. for agressive cqc i highly recommend the Automatico Storm or the M97 hunter.
I feel like most of the weapons as assault are very situational. None of them completely fullfill all gaps of combat distances and situations but they do perform magnificently in very specific situations. I personally roll with a completely different loadout each time based on map design and how it plays.
Pewnie że fajnie walić komuś w plecy 60 pociskami ale face to face jest za wolna. TTK jest dla mnie najważniejsze. To samo na medyku, wiele osób nie dostrzega że Selbtslader strzela wolniej niż Mondragon i opowiada coś o wielkości magazynka.
Mogę się zgodzić że Hellriegel jest dobry w zwartym squadzie. Tym bardziej że z Hellriegel zawsze jest kłopot z ammo. Jak mam zamiatać kilku gości to biorę Support z telescope (Lewis lub BAR)
Nie lubię scouta, idzie mi najgorzej i jest nudno