Khebeln napisał(a):
Osobiście szukam clanu typu family, grałem 2 lata w ac2 i główną rzecza która mnie tam trzymała jest niesamowita więź osób tam grających, wszyscy wszystkim pomagają, czy jest z ich gildi czy nie czy jest z królestwa czy nie, to był głowny powód dlaczego tak dłógo gram, wiem ze w L2 nie będzie nawet blisko co do tego zbyt duzo ludzi na servie no i skośnoookich ale mimowszystko szukam własnie rodzinnej gildi gdzie kazdy kazdemu pomaga a nie tylko patrzy na swój tyłek
Anyway chyba zostane na bartez mam juz 15lv jakby co nie miałem czasu grac specjalnie a własnie mnie moja dziewczyna na zabawe wyciaga wiec będę chyba jutro
Hmm... to w Avalanche będziesz czuł się jak w domu
Cześć naszego klanu grała wcześniej ładnych parę latek w DAOC'a i jak widać grają razem dalej. Zawsze staramy się wspierać siebie tak jak jest to tylko mozliwe. Jeśli chodzi o sprzęt to pomagamy sobie jak tylko jest to mozliwe, ale nie należy oczekiwać że wszystko dostanie się za free bez wkładu z własnej strony. W tej grzez z itememi jest cięzko, więc jeśli ktoś się nie stara i tylko wymaga od innych przedmiotów to chyba pomylił miejsca - parę osób jakoś nie mogło tego pojąć i opuściło klan (byli nawet tacy co słowa nie powiedzieli). Powiem tak, klan to nie tylko wspólny tag nad głową postaci i żródło darmowych itemów, klan to rodzina jak zauważyłeś.
Ale jeśli tylko zaangażujesz się w klanowe życie to zostaniesz skazany na świetną zabawe
Koniecznie zainstaluj TS'a (Team Speak'a) i skontaktuj się z Malarią. Jak byś chciał z kimś pogadać wcześniej to większość z nas ma takie nicki in-game jak tu na forum.
OMG to dziś już piątek... ? Zdaję się, że coś mi umknęło