gosugamer1 napisał(a):
Nie mam potrzeby grania vs "koksy", które to "koksy" polegają na tym, że grają po 8h dziennie w ekipach po 20 osób.
Upośledzone drogi Piszpanie to jest rajdowanie drewnianej bazy przez 4 godziny pipeshotgunami. Zresztą wmawiaj sobie, że grasz w Rusta na poziomie - jak to Ci poprawia humor.
Powiem Ci tylko, że jak jeszcze nie wiedziałeś co to Rust to my raidowaliśmy twojego bożka trausiego w Legacy na serwerze PlainLaziego i to dość regularnie.
Kompletnie nie rozumiesz, po to napisalem ze sa servery trudniejsze i latwiejsze. i widzisz dla ciebie poziom trudnosci wiaze sie z zergiem i farma dla mnie z ludzmi ktorzy ogarniaja i wygrywaja walki mimo duzej przewagi z drugiej strony. Widze lubisz wyciagasz wnioski pochopnie
no coz jak napisalem ten rajd to byl pomylka, rajd byl chyba po 2-3h w grze i glownie z rzeczy ktore znalezlismy w bazie rajdowanej. Ja gdzies pisze ze gram w rusta jakos super? W rusta gram od legacy i moze miesiac czy dwa po tobie kozaku. Rajdowales trausiego? lo jezu. Kazda baze i kazdego da sie zrajdowac, w czym problem.
Mozna sobie pograc jak gosu na serverach typu mordownia, lajtowo, gdzie admini sa delikatnie mowiac mlodzi a comunity jest jakie jest, lub sa kwiatki typu ze admin spawnuje helke typom pod baza bo filmik chca nakrecic
mozna zagrac na bardziej wymagajacym serverze. tak trausi to jeden z topowych graczy, dla mnie najlepszy. mialem okazje kilka razy walczyc z ekipa v on sam lub jego ekipa i powiedziec ze ciezko to malo
typ potrafi zaczac z lukiem i rozjebac 4 kolesi z akaczami i full armorach. jest tez wielu innych topowych graczy jak bczilz, shacky. Widzisz gosu pgralby troche na bardziej wymagajacych serverach a nie takich gdzie typy lataja z 12c4 w inventory (normlanie myslacy ludzie zuzywaja smieci na dodatki do broni, ewentualnie robia 1-3 c4 do rajdu rakietami) albo maja takie loot romy jak pokazywales na screenach, bo takie loot roomy to sie robilo ze 2-3 lata temu. Serio gosu poogladaj sobie streamy to zobaczysz ze nie potrzbujesz baz 8x8 bo malo kto takie buduje teraz (chyba ze clan/zerg albo high modowane servery x10+)
Rust jest ciagle fajna gra dajaca w ciul rozrywki ale zjebany stem komponentow i fakt ze servery po 300 osob po 2-3 dniach robia sie 40-80 to straszna lipa. brakuje bp/xp bo wtedy ludzie by byli bardziej przywiazani do servera. a te "duze" updaty w ruscie i tak straszne biedne sa, na czwartek:
Cytuj:
A great start to the week as we head towards the monthly forced wipe! Faster load times, more info in combat log, additions to farming, skinnable eoka, and various other fixes and improvements. Pardon the lack of post today, I’ve been out of town - expect a full write up early Thursday.
jesli chcecie rzeczywiscie wiedziec kiedy byl wipe servera to polecam battlemetrics.com i @nyxu ogladajac trausiego mozna sie wiele nauczyc