Koleś napisał(a):
Gra jest całkiem nieźle zrobiona. Działa bardzo płynnie - świetny engine. Combat jest dynamiczny i całkiem przyjemny, aczkolwiek widać że gra ma azjatyckie korzenie. Niestety jest nastawiona na grind i to bardzo. Tak naprawdę jak nie chcesz topić kupy czasu w powtarzalnych czynnościach to nie masz co do tego siadać, a szkoda bo cała reszta jest zrobiona bardzo sprawnie.
Ogólnie przez kilka miesięcy grało mi się bardzo przyjemnie, sam grind jest całkiem przyjemny. Niestety miałem coraz większe wyrzuty sumienia powodowane tak bezmyślnym marnowaniem czasu ;P
1) ta gra ma jeden z chujowszych silnikow. nie wiem czy robiles siege czy byles na takiej karandzie ale jak na swoim kompie za 15 tyseicy wyciagniesz weicej niz 5 fpsow to moje gratulacje (+ desynki ftl)
2) znam ludzi ktorzy tak rozwineli siec nodow, workerow i afk life skille ze spedzajac 30 min dziennie przy grze mozna wyciagnac tyle samo jak i nawet wiecej niz osoba grinujaca ~5h dziennie na spocie (ale to trzeba z kilku tygodni zeby to zbudowac)
dla mnie gra dekady ale nie dla wszystkich. trzeba miec dobrze ustawiony mindset zeby pozniej nie plakac na RNG. jednym slowem jak do tej pory nie przegrales allina w pokerze online z potem przynajmiej 5 tys bez drgania powieki to nawet nie podchodzic do tej gry.
trzeba pamietac ze ta gra to nie sprint a maraton. gra na lata a nie tygodnie.
ponizej lvl 58 to trial