Ja mam podobne wrażenia. Gra wygląda na zajebiście kompletną, śmiem nawet twierdzić, ze niektóre mmo są bardziej niedopracowane rok po premierze niz WoW. Cała kompletna gra, chodzi super, grafika w praniu wygląda duzo lepiej, zero laga, gram kilka godzin i nie napotkałem ŻADNEGO buga.
Expowanie głównie questy - czuję się jak w BG lub Gothicu tylko że z innymi graczami. Nie ma żmudnego huntingu po kilka godzin (przynajmniej na razie).
Pływam - widzę dno morza (mogę zanurkować) i są tam nawet moby które agruja. Craftingu na razie próbowałem (mam 6lvl gram od 5:45 rano
ale widziałem ludzi z wędziskami, zwłoki tygrysa mają napis skinnable, spotkałem trainera do Alchemi. Na razie odpuszczam trzepię questy.
Kuźwa no jestem pod wielkim wrażeniem!!!!!
Gram orkiem warriorem, na serwerze nie wiem jakim (nick Marti), serwer wybrałem pierwszy lepszy ze skrzyżowanymi mieczami - na razie idę grać
Wada:
na razie jedna - co do community to już widać odzywki w stylu "stfu noob", "can you use map moron!!", albo pytania w stylu "how can I save/load?" - rozpyszczona dzieciarnia ale da się przeżyć