Info o stanie klanu PM w telegraficznym skrocie: NIE MA
A powaznie.
Wiesz ze ja sie wypisalem z PM przed wakacjami.
Nie mam wszystkich na /friends wiec nie wiem na ile ludzie graja ale na 100% mastera nie ma online.
A jesli nie ma guildmastera to i nie ma klanu.
Bardzo czesto widze online Mako i Leona, Matkall wroci lada moment po problemach z VISA.
O reszcie nic nie wiem.
Co do klanu to ja jestem w subklanie (lev 3) "angoli".
Jesli chcesz moge Ci invite zalatwic bez problemu (generalnie klan przyjmuje ludzi >20 lev) ale jesli chcesz macrowac to raczej bym nie polecal (ja gram Jaskiem a macro puszczam na swoim ardena/resources farmerze, tez dwarfie) bo preferuja ludzi grajacych a nie siedzacych online ale nie odzywajacych sie
.
Nie mam czasu duzo grac w L2 i raczej w dziwnych godzinach tluke.
Ale problemow z teamem etc nie miewam raczej, tak samo problemow ze znalezieniem partnera do jakiegos huntingu.
Main klan wszedl tez w jakis wiekszy alliance (m.i. z Torture) wiec GvG powinno byc pod dostatkiem.
EDIT:
P.S. Jesli chodzi o dwarfa to zadaj sobie jedno zajebiscie wazne pytanie...
)))
Czy to ma byc low level ardena farmer czy cos wiekszego.
Jesli low level ardena farmer to polecam dopasowanie postaci do spotu na ktorym bedziesz farmowal.
Najnizszy sensowny to 13 lev dwarfik z best no grade stuff campujacy 11 lev baty. Moby dropuja ok 100a, do tego 70% szansy na stemp ktory chodzi po >100a za sztuke. W tym momencie ultra szybko i bezstresowo farmujesz na jakims uboczu 50-100k przez nocke.
Ja nastawialem sie na farmera 28 lev do farmowania charcoal z dire wolfow ale nie wiem czy dobrze zrobilem.
Raz ze juz troche za wysoko to jest (generalnie najlepiej by bylo bic jakies 20 lev uzywajac najlepszej broni D grade) a dwa ze STRASZNIOE CIEZKO O DOBRY SPOT - naokolo dion masa playerow i botow.
Anyway... najpierw znajdz dobry spot, potem dopasuj do tego postac farmera.
Jesli natomiast chcesz tego dwarfa ciagle rozwijac to zrob craftera a nie scavengera.
Na dluzsza mete crafter ma lepiej niz bounty hunter.