Wadą dla mnie jest brak równowagi w walce PvP (czekam na revmap).
Dużo obiecuję sobie po publishu 11, ma nieco zwiększyć RPG'owość świata.
Mark24 napisał(a):
mnie gra po prostu nudzi
nudzi cie gra? ale przecież to mmorp a nie KOTOR, to my, ludzie ja tworzą nie questy czy coś innego. To tylko narzedzie, co my z nim zrobimy to nasza sprawa. Zmień ekipę jeżeli w tej nikt nic ciekawego nie wymyśla, weź udział w jakichś eventach, może pomóż innym szukającym w tym pomocy (looknij czasem na oficjalne forum SW:G)
A może nudzi cię grindowanie? Przez miesiąc gry udało mi się "wykręcić" z trudem Novice BH/ novice Commando
. Bo w sumie mi sie nie spieszy, to nie wyścig szczurów. Planuję od 19 godz grindować Acid Rifle, o 18.30 idę do kantyny w Theed zbić BF do buffa. Dostrzegam JĄ (myśle sobie uu, co za ID
mniam) podchodzę , zagaduję. O 22 chwiejnym krokiem wychodzimy z kantyny i lecimy do mnie obejrzeć moją kolekcję broni ciężkiej i ubrań. Nuda? Znam po miesiącu tylu genialnych ludzi, że nie mogę dogrindować tych 10k XP
Zresztą po co? Nie każdy event to bitwa, zdarzają nam się czasem w wąskim gronie eventy "spontaniczne". Ktoś rozbije duży obóz, ktoś rozda brendy, ktoś uszyje wszystkim głupie, pomarańczowe czapeczki z których wszyscy się polewają. Jestem Commando, ostatni raz miałem broń w rękach 3 dni temu. Chyba go zrzucę i zabiorę się za entertainera
. I gra mi się nie nudzi.