Przykre, że nie widzisz jak nisko upadł PiS. Owszem, czytałem zmiany i również czytałem opinie ekspertów na ich temat.
Powitania Tuska nie śledziłem i nie widziałem poza jakimiś obrazkami.
Zarzuty wobec generałów wyglądają na naciągane, a cała zabawa miała uderzyć w Tuska. Słabe to jest.
Jeszcze się nie pogodziłeś z tym, że prawdziwy winny katastrofy ma pomnik chroniony przez garnizon stolicy?
Wypadek spowodował nieostrożny kierowca BOR i przyczyniła się osoba, która wydała polecenia:
a) wyłączenia sygnału dźwiękowego
b) poruszania się z prędkością 80-100 km/h
(to jest moja opinia i już podawałem argumenty w tym temacie)
Od razu po wypadku politycy + prokuratura + biegły zaczęli tworzyć ukartowane śledztwo, które miało pogrążyć wypierdka z sejczaka. Żałosne jest bronienie czegoś takiego, tak, w ten sposób mówię, że Twoja postawa jest żałosna.
Nawet nie chce mi się zaczynać od początku. To jest bezprawie i układ zamknięty w biały dzień.
Jakiś idiota ze światłami mignął Ci z lewej strony, właśnie miałeś skręcać w lewo,
odprowadzasz idiotę wzrokiem -> (***0.2 sekundy mija***) Ruszasz. Coś uderza w Ciebie. Okazuje się, że to premier zapierdalała stówą po mieście i wywaliła w drzewo:
1/ minister mówi w TV, że jesteś winny
2/ prokuratura wysyła prok. Annę R., bo wszyscy inni są chorzy/iksde
3/ na miejscu pojawia się biegły Tomasz R., maż Pani Anny R.
tyle wystarczy, a okoliczności jest dużo więcej, takiego robienia jelenia z polaczka-robaczka w świele kamer przez organy władzy jeszcze nie widziałem.
Politycy nie mają tendencji do naprawiania instytucji, w sytuacji kiedy kontrolowanie rozpieprzonej instytucji daje im większą władzę bez żadnej kontroli. np. Schetynie zmiany PiS mogą się nawet podobać. Kontrola nad nowym 'TK', KRS, Prokuraturą? Zajebiście.
Nie fantasta, a profeta
@down
W tej chwili mam głęboko w dupie polityczne przepychanki, marsze i pioseneczki, frustruje mnie poczucie, że rządzą mali, zawistni ludzie bez rozumu i właśnie niszczą nasze państwo, krok po kroku, a opozycja nie potrafi na to odpowiedzieć.
Jedyny plus jest taki, że PiS dostarcza masę lolcontentu w swoich ustawach i decyzjach.
@mark24
odstaw to świństwo, albo się podziel