Sobtainer napisał(a):
Kaban napisał(a):
O ile pamiętam, to Wiedźmin po nałożeniu odpowiednich filtrów spokojnie przypominał ujęcia ukazywane przed premierą.
No tutaj stary to pojechałeś, widzę że nie masz pojęcia o tym temacie. Downgrade Wiedźmina był, wszyscy to dobrze wiedzą i z tego co pamiętam była nawet wypowiedź oficjalna CD Projectu który stwierdził po jakimś czasie, że konsole miały być lepsze i ich ograniczyli. Naprawdę nie chce mi się przytaczać wszystkiego ale to co napisałeś to jest kompletna bzdura. Żadne filtry nie robiły a robiły z mózgu sieczkę ludziom po to żeby zatrzeć ślady.
Z jednej strony masz całkowitą rację. Wystarczy zerknąć na stare tematy i felietony dotyczące tego problemu, żeby zobaczyć miażdżącą różnice między wersjami pokazowymi a grywalną wersją. Z drugiej strony jak sobie odpalę jakiś gameplay z rozdzielczością 4k to gierka nadal zrywa beret i w niektórych miejscach opada kopara. Ja Wiedźmina wspominam przez różowe okulary.
The Surge jak wynika z pierwszych przed premierowych opinii jest bardzo trudny. Ja się z zakupem wstrzymuje do jutra i pierwszych recenzji. Lords of the Fallen było całkiem przyjemne, chociaż zdecydowanie odstawało poziomem od konkurencji. Ciekawe jak będzie tutaj. Obstawiam oceny w granicach 8.0 (oczywiście gry-online da 6/10, bo ostatnio za dużo sypnęli ósemek).