tiomor napisał(a):
Grałem i dlatego kupie tą grę, żeby sobie popykać ze znajomymi.
ALE!
Ten gameplay jest tak bardzo chujowy, że wręcz zniechęca do zakupy gry. Serio, stoi typ, pojawia się kula strzela. Bez ruchu, czegokolwiek. JEJ! Zabił ich! Potem kolejna kula i znowu ta miodność wylewa się wręcz z ekranu, czyli stoi w miejscu i zabił. Potem jakieś drzwi... to samo.
Gdzieś tam jest odpalenie jakiegoś ulta czy coś, nie istotne, które i tak wygląda na takie 4/10.
Jakbym zrobił preorder i nie wiedział, czym jest Destiny to właśnie bym go anulował.
No gameplay z konsoli więc czego się spodziewałeś. Doom na konsoli też był mega chujowo wolny bo masz kurwa pada w ręcę. Poza tym, doom to nie mmo więc po chuja porównywać tą grę do dooma?
Z istotnych niusów. Grać na PC będziemy z poziomu Battle Neta
. Spadłem kurwa z krzesła jak przez Video Michael Morhaime to ogłosił podczas prezentacji.
Będą klany, będzie loot, będzie PvP. W sumie gra poszła w stronę GW 2 jeśli chodzi o eksplorację więc mi to pasuje. Co więcej, żadnego kurwa przenoszenia się na orbite i z powrotem. Dzieki bogu, że olali x260 i ps3 bo to one były powodem tych ciągłych loadingow.
Wsparcie rozdzielczości 4K
Przynajmniej 60 klatek na sekundę
Pełną obsługę myszy i klawiatury z niestandardowym mapowaniem
Czat tekstowy
Regulowany obszar widzenia
Szczegółowe ustawienia ekranu
Wsparcie dla monitorów 21:9