roball napisał(a):
To nie czytaj moich postow jak masz 'uczulenie'.
Wole grac z obcokrajowcami bo z nimi da sie cos poskladac do kupy i pchac to dalej. W sieci ogromna ilosc polakow zachowuje sie jak debile. Tak, wstydze sie za polakow w sieci..i nie tylko w sieci ale to inna bajka. Co do tego co napisal SwenG - gowno prawda.
Roball, strasznie chcialbym nie czytac twoich postaow, jednak wtracasz cos do kontekstu sprawy i chyba musze je czytac. Po drugie , mowiac szczerze to w zyciu nie chialbym grac w zadna gre z Toba gdyz jestes tylko powalonym malolatem , ktory ma bzika na punkcie pewnych spraw, ale napewno z tego wyrosnie.Wedlug mnie nalezysz do tego grona ludzi ktorzy wlasnie sie napodniecaja i oleja dana gre, jestes jednym slowem choragiewka ktora odwaraca sie w ta strone z ktorej zawieje, a teraz krotkie sprostowanie do tego - roball z ktorym kiedys gadalem, jedyne o czym myslal to DAOC, walil kapucyna na sama mysl, po czym po jakims czasie jak juz nie mial kasy zeby za niego placic i Fapek sie upominal od niego o pieniadze, bo to wlasnie Fapek mu za to placicl a robak przelewy dalwa, uszlyszalem od roballa jaki to DAOC jest ch*jowy na maxa i ze gorszej gry nie ma, najlepszy jest NEOCRON. Jeszcze wczesniej mowil to samo o UO , ze to najwiekszy kibel jaki moze byc, a CL to juz wogoel masakra, przy czym dzien w dzien gral jak poje*any.
Wnioskujac z tego ze pare, a nawet sporo osob z moich znajomych zna go z reala i slyszac opinie na jego temat, hm.... mnie rece opadaja
, dla mnie jestes roball jedynie gowniarzem zamknietym w swoim pokoiku, z jakimis schizami i tyle. Sorki ale musialem to napisac zeby moze ludzie tutaj zrozumieli lepiej sytuacje. No offence...