Mark24 napisał(a):
1. wytłumaczyłem już 3 razy nie będę się powtarzał.
Czyli dotarlo juz ze na konsolach sie nie programuje? ;)
TobiAlex napisał(a):
polecam dokladnie sie wsluchac od 50 sekundy
Mark24 napisał(a):
2. no kurwa po raz kolejny - kolejny będzie mnie nawracał i udowadniał, że każdy powinien grać jedynie na PC, a konsole powinny odejść bo jedynie psują. Argument, że w masę gier na PC nie da się wygodnie pograć z kanapy - odrzucił, bo są inne gry w które się przecież da :o
Ja pierdole idioto naucz sie czytac :D pokaz mi w ktorym miejscu nawracam cie na pecety albo pisze o tym ze konsole powinny odejsc? Albo nie czytasz w ogole co inne osoby pisza, mylisz kto co pisze albo jestes uposledzony.
Co ma do rzeczy to ze sa gry na pececie w ktore gra sie gorzej na padzie? Jak kupie ps4 to w magiczny sposob bede mogl grac wygodnie na padzie w Starcrafta czy Dote2? Serio pytam, w czym to przeszkadza by podlaczyc peceta pod tv przed kanapa i grac w pozostale gry bez zadnego problemu? To tak jakbym argumentowal ze konsole sa chujowe bo nie mozna wygodnie pograc na nich w bijatyki na klawiaturze i myszce przed fotelem.
Cytuj:
Szczegolnie osoby ktora pol zycia przesiedziala przed PC...
Wiekszosc zycia napieprzalem na psie1/2/3, n64, dreamcascie i saturnie. Maszynki Segi mam zreszta do dzisiaj.