Szczerze mówiąc ja nie robię nic specjalnego by zarabiać. Dużo gram wiec kasa leci z wielu źródeł. Ofc snajpie trochę aukcje by mieć najlepsze item do swojego bildu ( i potem jak sprzedaje swoje poprzednie gorsze i najczęściej dodatkowo dobrze zarabiam ) ale nie jest to jakaś wielka skala handlu. To co codziennie się sprzedaje w nieprawdopodobnej ilości to pół-śmieciowe rare itemy po 1c. Bez kitu dzień w dzień idzie mi z 50 takich. Wystarczy jednak dać cenę 2c by item porastał kurzem w stashu. Schodzą naprawdę niesamowicie syfiaste rarki. Do tych zarobków dochodzi dziennie jakieś samego 40-80c z mielenia śmieci i sprzedaży po konwersji fusingów. Także gram sporo i to jest główna przyczyna zarobków. Do tej pory w lidze padły mi tylko 2 czyste exalty podniesione z gleby, jeden amulet za 80c i Shavsy które poszły za 150c. Także farta to raczej nie mam.
Aktualne staty to 7874hp, 2x 530k dps totemy i regen po zebraniu hita 1300 life/s. Nie narzekam
Do tego ofc life leech z totemów dla mnie i taunt bossów przez totemy jako exta safe mechanics
Btw jestem zdecydowanie przekonany ze GGG poprawiło znacząco zasięg aktywacji Warchief totemow, teraz gra się dzięki temu znacznie wygodniej.