zaboleq napisał(a):
Czyli jakieś dokładnie setup miałeś? I nie ma takieo skilla jak sparkling strike tylko jest sparkling swings ;P.
Kurwa faktycznie. Pierwszy ( i ostatni) raz zobaczyłem ten skill, jak mnie jeden z "bossów" zaczął napierdzielać nim po ryju. Całkiem ciekawa sprawa.
Mój team :
Fane - 2H + necro + warfare. Bone Widow jeszcze przed nerfem robiła ogień z dupy przeciwnikom. Do tego potężny DMG ze skilli i niezłe CC.
Red Prince - Miecz + tarcza. Warfare + geo. W sumie to najmniej robił w drużynie. Sporadyczne rzuty tarczą, fortyfikacja i knockdowny na przeciwnikach. Tutaj mnie wkurwiło, że mimo ogromnego armora to przeciwnicy od 3/4 gry potrafią ściągnąć go na strzała przez niezbalansowany Overpower.
Sebille - scoundrel + poly. 2H dagger. Największy dmg, mocne CC.
Ifan - pyro/geo - bardzo duży dmg. Tarcza dawała mu duże survi. Nie do zajebania, dzięki wysokiemu magic armorowi i armorowi. Niedojebane skille z source - potrafiły rozkurwić cały magic armor wszystkim przeciwnikom w zasięgu. Jak wszedł kryt to destrukcja.
A i obowiązkowo dawałem 1 punkt w poly na wszystkich walczących wręcz - kurczak OP.