sula napisał(a):
Obstawiam osobne suby na te serwery albo osobny sklepik. Względnie obie te rzeczy naraz.
Osobny sklepik to na pewno.
Co do osobnego suba nie mam pewnosci. To znaczy, nie mam watpliwosci (i szczerze mowiac nikt nie powinien tutaj sie zastanawiac), ze classic servery to zwykly skok na kase, bo ta z WoWa przestala takim szerokim strumieniem plynac, wydanie tych serwerow to byla kwestia czasu i stwierdzili ze jest dobry moment - dodatek dopiero sie robi, wiec jest miejsce, zeby kase zgarnac
Mysle jednak ze tak jak z tymi revivalami - Oldschool Runescape, Time-Locked Expansions w Everquest - pierwszy miesiac, gora dwa miesiace to bedzie szalenstwo - TLE w EQ bylo olbrzymie czyli w realiach WoWa ludzi bedzie z 10x wiecej - hype zrobi swoje i mozna sie spodziewac problemow z serwerami, kolejki, kolejki do bicia mobow etc. - po maksymalnie 2 miesiacach wiekszosc sie wykruszy i zostana tylko ci ktorzy naprawde ten chca w ta vanille grac.
No i wracajac do tego suba, wydaje mi sie ze mialoby sens dac tym wszystkim graczom z classica jakas mozliwosc przetestowania obecnego wowa - w druga strone, to juz na pewno nie - czy to w formie dluzszego triala, czy nawet calkowitego dostepu do contentu - glownie zeby ludzie sie wkrecili i w to, i kupili legion+nastepny dodatek.