Goatus napisał(a):
Jesteś żywym 100% dowodem na słuszność tez z artykułu, lepszego chyba było by szukać ze świecą w ręku. Sam fakt, że próbujesz mnie przedstawiać jako jakiegoś zwolennika pisu jest tak absurdalny, że się zastanawiam czy przypadkiem nie masz jakichś zaburzeń postrzegania rzeczywistości, .
no dobra
Po pierwsze: w którym miejscu mojego postu jest napisane, że uważam cię za zwolennika PIS? Ja tylko zasugerowałem, że wpisujesz się w narracje innego użytkownika forum i zażartowałem, że pewnie dla tego, że coś ci obiecał
Po drugie- to bardzo ciekawe co napisałeś, ale gdzie ja pisałem, że jestem zwolennikiem PO? Tak jak ty się oburzyłeś o mój post tak ja tez ci napiszę- jestem przeciwnikiem PIS, ale pokaż mi, gdzie napisałem, że popieram PO- co więcej WIELOKROTNIE pisałem jakie PO jest chujowe, jakie błędy popełniło
jest takie przysłowie- coś z belką w oku coś tam
i jeszcze dodam- wyzywanie przeciwników w dyskusji ( jak właśnie zrobiłeś w stosunku do mnie) wpisuje się w narrację pewnej partii- ale już nie napisze której
A na koniec napiszę szczerze- na dziś nie wyobrażam sobie głosowanie na PO czy Nowoczesna- są tak chujowe, że aż wstyd, to PIS gdy był w opozycji przebija tych obecnych z 10 razy.
Tak klepiecie te same dyrdymały, zeby tylko klepać, dlatego mogę podejrzewać, że bierzecie za to kasę