Teo napisał(a):
No tak, wszyscy przeciwko tobie, obsesja że inni coś mogą, jest im lepiej, mają więcej, taki zgryźliwy człowieczek ujadający na wszystko, więcej optymizmu by ci się przydało, ale że to temat polityczny, więc pomyśl sobie że już za 1,5 roku wrócą stare dobre czasy i będzie ci lepiej.
Nie wszyscy tylko w tym momencie ty i mrynar- macie śmiechy chichy, bo coś tam napisałem- bez zastanowienia co tam w ogóle było napisane - ot rzucić tekst o zawiści, chęci powrotu czasów PO, coś o złym PIS- serio, jakie to prostackie...
totalny brak pomysłu na dyskusje...
Wiesz, ja tylko stwierdzam fakt- każdy kto prowadzi(ł) firmę wie, że nic samo nie przechodzi a poza tym można być kpiącym z innych ludzi (których się zatrudnia) albo normalnym człowiekiem. Ja swoich pracowników szanuję, nie przyszłoby mi nawet do głowy nazwać ich nieudacznikami tylko dlatego, że u mnie pracują a nie założyli swojej firmy- serio- niech wszyscy w Polsce będą właścicielami firmy- super firmy 2-3 osobowe- mąż, żona i dziecko
Kwestia tego ile komu wystarczy do tego by być zadowolonym z zysków firmy to odrębny temat- to kwestia priorytetów i zadowolenia z życia- dla jednego będzie to kwota kilku dla innego może i 100 tyś miesięcznie.
Myślałem, że tacy znawcy jak wy to wiedzą