Cytuj:
Witam. Orientujesz sie czy jest coś w miare sensownego po stronie Alliance? W sumie z polskich projektów Sentenced wygląda nieźle ale graja po stronie Hordy, a ja póki co przytuliłem się do gildii miedzynarodowej Ascendance, chociaż chętnie pograłbym z polskimi weteranami tak 30 +
W Vanilli grałem w gildii międzynarodowej na serwerze Sunstrider później Jaedenar.
Hej, póki co po stronie Alliance nie znalazłem nigdzie żadnej informacji o jakiejś bardziej zoorganizowanej akcji/mobilizacji do stworzenia gildii lub chociaż wyboru servera (albo za słabo szukałem). Na razie, tak jak w tym topicu, ludzie na różnych forach, serwisach (np. netwars.pl) organizują się oddolnie szukając starych wiarusów znających smak lasera z C`Thuna
Sam przestałem grać w okresie wyjścia Argent Tournamentu w Wotlk i wróciłem po wyjściu BFA, więc nie jestem na bieżąco z serwisami i portalami WoW`ymi (.
W moim i kumpli odczuciu, z którymi udało mi się złapać kontakt od wczoraj machina organizacyjna nabiera rozpędu, powoli. Na pewno przyspieszy po ogłoszeniu dzisiaj/jutro listy serwerów i odpaleniu rezerwacji nicków. Na razie odświeżają sie kontakty.
Nasze założenie (częśći ludzi z Lunatic Asylum i Low Kick`a) to gildia only PL na serverze PVP (najlepiej z większą ilościa polskich graczy), ofc Ally, średnia wieku 30+, każdy ma teraz obowiązki, wiec casual progras do 60tki, a później rajdowanie jak uzbieramy odpowiednia ilość do 40stek.
PS. Skąd masz info o projekcie Hordy na Classic? EDIT!!!: Ok już widzę, wowcenter.pl