Cytuj:
mar ja czekam na powazne oferte a nie na odzew pyskatego gnojka ktory za punkt honoru postawil sobie wpisanie sie do kazdego watka zaraz po wejsciu na forum
poza tym nr icq nie masz ... ale jak chcialbys sobie porozmawiac jak to bedzie wygladal ten angielski w podstawowce moj numer jest w profilu
konrador, czy zauważyłeś gdzies w moim poście jakąkolwiek oznakę, że oferta nie jest poważna? A może jasnowidzem jesteś czy podświadomie "widzisz" że jestem szczeniakiem i sobie jaja z Ciebie robię?!?
Dla twojej wiadomości, moja oferta jest jak najbardziej poważna, mam zapasowe konto na CL i mógłbym je odstąpić komuś zainteresowanemu, ale po twojej odpowiedzi widzę że tą osobą ty raczej nie będziesz.
I nie gorączkuj się tak misiu, co się stało żeś się tak zdenerwował, żona ci dupy nie daje? Może rodzice Cię biją? Idź może sobie do łazienki wyrzymac pisiora, może nie będziesz taki spięty...
A pyskatego gnojka to sobie najpierw zrób, a potem mów do niego gnojku...
A co do angielskiego, to co, nie zgadzasz się z tym co napisałem apropos ROTFL? Chyba dobrze tłumaczę ten skrót? A może ty wiesz lepiej jak się to pisze?
ROTFL