Balrog napisał(a):
duzym plusem MNK i BST jest to, że relik equip da się zrobić mega tanio, bo nikt tego nie chce hahahaha

Teraz tak jest, ale pół roku temu jak to robiłem, to taki skurwysyn Gadfather (RMT z botem do AH) spakulował cenami wszystkich MNK shardów i voidów (prawdopodobnie w celu prania pieniędzy z RMT). Najtańsze były po 5M za sztukę, więc nie dało się nic kupić. Dlatego ja poprosiłem kolegę, który skakał na Asurę, żeby mi wszystko kupił. Wyszło jakoś 30M chyba za wszystko, więc i tak nie najgorzej.
Inna sprawa, że:
1. Same materiały na zrobienie Relic Armor i AF +3 poza shardami i voidami też sporo kosztowały jeszcze jakiś czas temu. Płaciłem np. po 3M za Tartarian Soul, który teraz kosztuje 100k lol
2. MNK ma od groma bardzo przydatnych przedmiotów praktycznie must have, które kosztują spore pieniądze. Moonbow belt +1 (40M), set Kendatsuba +1 (120M), MNK neck +2 (90M + 75M upgrade, jeżeli nie masz grupy na dynamis), dobra broń ze 150M (+75M upgrade).
Z drugiej strony MNK ma te przedmioty dostępne na Bahamucie chociaż, a takiego Heyoka +1 dla BST to chyba trzeba szukać na zamówienie, albo na Asurze.