Ostatnio modny temat na LSie.
Niestety większość fajnych pierścionków to HQ, więc gwarancji sukcesu nie ma żadnej przy moim skillu.
Jeśli jednak ktoś chce zaryzykować np. produkcję Balance Ring to poproszę o dostarczenie 12 silver ringów i 12 ametystów. Jak wyjdą trzy to jeden zabieram, jak więcej to do negocjacji
Robiłem je dla Sto i wyszły 3, potem robiłem dla siebie i wyszło 0. Jak nie wyjdzie żaden to zamawiający nic nie traci (jak kupił tanio materiał), ale ma do opchnięcia 10-12 Ametyst Ringów.
Jak ktoś umie podrywać Japończyków tak jak Modelka
to oczywiście lepiej zwrócić się w tej sprawie do highlvl goldsmithera.
Ktoś na forum pytał o zrobienie garnet ringów (+2 str lvl 36). Mogę je zrobić, ale to są pierścionki z serii na której się skilluje 50-55 i traci na jednej próbie 5-10k. Więc jak ktoś chce wesprzeć rozwój mojego złotniczego talentu to chętnie je zrobię
, ale jak komuś zależy na finansach to radzę je kupić na AH.
Przy okazji - chętnie pożyczę milion albo dwa (mówię poważnie), materiał z ktorego craftuję jest coraz droższy (zaraz platyna, potem elemental ore...) i mam zatory w produkcji bo muszę czekać aż się sprzedadzą wyprodukowane sztabki np. 12 gold ingotów to ok. 400k a mam z nich gdzieś 0,5 skilla.