Ja to widze nieco inaczej - a smiem twierdzic ze mam do tego stosunek neutralny bo ani nie gram na waszym serwie ani nie lubie Poziomki
Moim zdaniem przenosicie jakies urazy z gry na forum.
Wyglada to tak, ze Poziomka wypowiada sie na jakis temat (mniejsza czy z sensem czy nie - wazne ze w sposob "cywilizowany") a odpowiedz jest mniej wiecej taka "Poziomka, Ty pacanie...(...)".
To ze pozniej odpowiada flamesami - o to nie mam pretensji bo po prostu dostosowuje sie do postu poprzednika - jak mawial Adam "Nic z tego nie mialem" Michnik - 'z Rywinem sie gada po rywinowemu'
Gowno mnie obchodzi geneza tego sporu czyli zarowno to jak wielka traume przezyl P. gdy odmowiono mu wejscia do klanu, jak i wasze problemy emocjonalne zwiazane z czytaniem jego tendencyjnych postow.
A styl moderowania jaki Ty mi proponujesz jest mniej wiecej taki: "nie podoba mi sie To co piszesz Bylek wiec spierdalaj" - kasuje Twoje konto, blokuje IP bo arbitralnie zdecydowalem, ze nic mi Ciekawego nie powiesz.
Cytuj:
To tyle. Powiem ci tak Karol, na każdym forum z którego korzystałem, jak pojawiał się taki człowiek typu Poziomki to był momentalnie banowany.
Zgadza sie - w ten sposob np. dziala Forum LPR.
Kazdy post ZANIM SIE JESZCZE POJAWI NA FORUM musi zaaprobowac moderator.
Tym sposobem wypowiedzi na tym forum sa bardzo "spojne swiatopogladowo" a jesli juz sie pozwoli pojawic postowi odbiegajacemu od jedynie slusznej linii partii to tylko po to, zeby go gremialnie zjebac.
Poszukam url'a do tego forum i podesle - moze sie dogadasz i tam zalozysz forum o L2? Mechanizm sprawdzony i dzialajacy juz maja