Ze wzgledu na dobry smak
Nie zauwazylem zebym faworyzowal kogokolwiek - generalnie daje sie wypowiedziec i jesli nastapi wymiana mocniejszych zdan w 3-4 odpowiedziach a potem wracacie do tematu to nie reaguje.
Ale jesli uwazam ze temat jest wyczerpany (tak bylo w przypadku Ethana - to byl post typowo informacyjny i reszta komentarzy byla offtopics) a zaczynaja sie czyste flames - lock.
Jesli natomiast w innym topicu widze cala strone flames - kieruje to do odpowiedniego forum.
Jesli ktos pisze posta "chcialbym sobie pograc na emulatorze" - darmowe.
etc
Kumam ze wam sie nie podoba co Poziomka pisze na wasz temat ale na azjatykich bogow! mozna mu odpowiedziec niech inaczej niz "zamknij sie debilu".
Ja w kwestii Bartz jestem absolutnie dyletantem ale czytajac i wasze i jego posty to odnosze wrazenie ze to wlansie on jest najnormalniejsza osoba na tym serwerze a reszta to 15letni gowniarze (nie obrazajacie sie - pisze o swoich odczuciach ktorych nie kieruje do kogos personalnie).
IMHO dajecie sie prowokowac i tyle.
Mi osobiscie naprawde zalezy na tym zeby jak najwiecej polakow gralo na Hinde
wiec puszczenie waszych topicow na zywiol byloby mi bardzo na reke - patrzac na poziom waszych rozmow nie sadze by ktos chcial 'u was' grac - pomyslcie o tym.
A wracajac do tematu.
Glosowania nad wywalaniem ludzi z forum nie bedzie - to jest zawsze decyzja adminow (w przeciwnym razie szybko populacja forum zredukowana by zostala do zera).
Dla mnie osobiscie dyskwalifikujace sa 3 rzeczy:
1. Zmienianie zawartosci postu po tym jak juz ktos na niego odpisal i nie umieszczanie informacji o tym (uskutecznialo to paru gosci - flamowali, ktos odpowiadal na flame a potem forma pierwotnego posta byla zmieniana tak by gosc ktory wszystko zaczal wygladal na "niewinnego")
2. Spam
3. Konsekwentne flamowanie.
IMHO posty Poziomki nie podpadaja pod #3 bo to nie tyle flames ile KRYTYKA.
Jesli jest bezpodstawna - jaki macie problem w wykazaniu tego?
Odpowiadajac bluzgami (tylko) dajecie do zrozumienia ze "cos w tym jest" - nie wiem czy faktycznie nie macie nic do powiedzenia czy wam po prostu to wychodzi jak rosyjskim sluzbom specjalnym odbijanie zakladnikow.
Zerknij na post Ethana o problemach w klanie.
Poziomka uzyl 1 epitetu - "chytrus".
LOL, porazajace - zabanujmy go.
Sprobuj przez chwile patrzec na to nie przez pryzmat jakis spraw o ktorych tylko wy wiecie (in game sytuacje) tylko czysta lektura tego co ktos pisze na forum - widzisz jak to wyglada?
Jesli juz stosujecie argument o "wszy" (nothing personal Poz. - podaje przyklad
) to ja wam powiem ze wy strzelacie do wszy z krazownika
Reasumujac: mam nadzieje ze wystarczajaco dlugo i zawila przedstawilem motywacje swojego dzialania. A jedyne glosowanie "personalne" jakie mozecie sobie zrobic to ankieta na temat zmiany moderatora.
Uzbiera sie was tam tyle, ze przeglosujecie swojego kandydata, Fergi na pewno pojdzie na reke wiekszosci i wtedy ustalicie sobie kogo posty maja sie na tym forum nie pojawiac z definicji.
Ale ja tego nie bede juz firmowal.