Hm....z tego co widze to na tym forum same wielkie osobistosci siedza, ja chyba wolalbym pograc z polakiem niz z niemcem, badz hiszpanem, choc gralem w DAOCa 3 meichy i spotkalem naprawde mnostwo bardzo fajnych osob z calej EU. Nie wiem dlaczego tak jedziecie po polakach, ja osobiscie chyba nie mialem takich zlych doswiadczen, mimo ze gralem w UO 3 lata (ale zdecydowanie zdazaly sie [pewne "dziwne" przypadki, gdzie koles padal i tu nagle juz na IRCu sie odzywa i jedzie Ci na rodzine, jednak to tez mozna zignorowac]. Mysle ze wszyscy tutaj powinni poklad wiecej nadzieji w naszych rodakow, bo sami popatrzcie po sobie jacy jestesmy normalni , a to juz bedzie duzy % polskiej ekipy w WoW
A tak btw to roball odstosunkuj sie od mojej osoby , bo nigdy nie grales ze mna w zadnego mmorpga, no moze chwil pare w DAOCa [gdzie pierwsze co jak Cie spotkalem to bylem chyba na 10 lvl a Ty na 50 , i Twoje slowa chodz sie posparujemy;], no i moze chwilke w UO ale ja Twojej postaci szczerze nie pamietam-bez urazy]
A to jeszcze apropo gejow, special for Asmax
http://www.jurito.net/otro/shutup/xtina.html