"
"Mark24 [ >>>Martinez751<<< ]
Odpowiedź Admina:
Przykro mi Mark24 ale z powodu że nie potrafisz się dostosować do zasad panujących na tym forum, robisz to świadomie i z premedytacją, od bardzo dawna, blokuję ci ksywkę. "
====================================
Hmm
Chcialem powiedziec ze EQ2 jest bardzo fajną grą, gram teraz na komputerze 2,5ghz, 2gb ramu, gf6800le, Tak "szybko dzialajacej" gry jeszzce na moim, trzeba sprzyznac slabym sprzecie dawno nie widzialem.. (High quality)
Widac ze producenci bardzo "dopracowali" kod gry, bo praktycznie nei zdazaja sie zadne "crashe" klienta, ostatnio kiedy cos taiego u mnie zaistanialo bylo to szmat czasu temu jakies (30 min). Wiec gra jest bardzo dopracowana. a to jest na duzy plus +
Trzeba takze powiedziec ze nie ma w EQ2 czegos takiego jak w WoW(gra dla dzieci sasa) "zonowania" tam podobno wystepuje to co 100m w dodatku nowy level laduje sie 30min.! gdyby cos takiego bylo w EQ2 to ja nie wiem, chyba bym nazwal tą gre "bublem roku" szczegolnie ze jej tworcy wszedzie sie oglaszaja ze jast to MMORPG nowej generacji, co oczywiscie potwierdza sie juz po pierwszych 10 min. stycznosci z tym produktem.
EQ2 ma takze bardzo ladna grafike, kilka razy zdazylo mi sie z wrazenia puscic pawia.. niektore lokacje sa tak pieknie zrobione (jeszcze takiej nei spotkalem ale napewno ma duzo) ze tego wrecz sie nie da opisac..
Jest jeszcze jedne duzy plus dla EQ2 inteligencja "monsterow". Bardzo "podoba mi sie " ten system jaki zostal zaadaptowany do ich AI.
Np atakujesz jednego rpzeciwnika ktory jest 5km dalej od swoich towarzyszy(odszedl), to wzywa ich rpzez satelitarny system GPS,IDEA i jego znajomi wraz z innymi znajomymi ktorych na oczy nie widziales leca z niewiadomych rpzyczyn na ciebie. TO jest bardzo ciekawy i intrygujacy pomysl..
Dziekuje.
"
http://www.gry-online.pl/s043.asp?ID=2815953