Witam wszystkich !
Chciałbym się Was zapytać o Wasze doświadczenia ze składaniem zamówień w "Special Reserve". Zamówiłem "DAoC" w środę 06.10, na ostatnim ekranie procesu zamówienia wyświetliło mi się coś takiego:
"...Order Reference: TRN (i tutaj numer zamówienia)
Thank you for shopping with Special Reserve. Your order is complete.
Confirmation will shortly be sent via e-mail to
[email protected].
Please quote your order reference number if you need to contact us about this order... "
Po tej informacji czekałem na e-maila z potwierdzeniem, minęły 2 dni, potwierdzenie nie doszło więc de facto nie wiem czy przyjęli moje zamówienie. Moje zaniepokojenie jest tym większe, że jak wchodzę na "My account" wpisuje nr zamówienia to widzę coś takiego:
"...
Note: Any orders still outstanding are highlighted in yellow.
No orders found
No matching orders were found on your account. This page will only display transactions placed on your account..."
Wynika z tego że nie przyjęli zamówienia ?! Napisałem do nich maila w piątek 08.10 ale jak dotąd nie mam żadnej odpowiedzi. Przyznam się że z takim lekko zlewającym podejściem spotykam się po raz pierwszy. Blokuje mi to kasę bo mógłbym poszukać gdzie indziej, tracę czas i w sumie nie wiem na czym stoję. Czy to w tym sklepie jest normą ? Czy znacie jakiś inny sklep w którym można zamówić wersję EU do Polski ? Z tego co wyczytałem na tym forum to cdromshop wysyła ale wersję US.
Z góry dziękuję za jakieś wskazówki
Pozdrawiam
Hokan Ashir