Strangerr napisał(a):
Neo mam od 3-4 lat (niepamietam dokladnie kiedy zakladalem) i z tego co pamietam to mialem problemy moze 3-4 razy , na samym poczatku jak dopiero co wprowadzili neo na moje osiedle. Tak wiec mimo iz za telekompromitacja polska nie przepadam to jezeli chodzi o Neo to mam do nich pelen szacunek jak narazie .. FAkt ze wnerwili mnie tym ze nie moge podniesc z dawnej 512 na ta 1024 bez limitow
Ale licze na to ze w koncu ktos tam oprzytomnieje i zniosa te limity .
3-4 lata temu to tylko SDI bylo, z tego co pamietam. Aktualna wersja neostrady istnieje od ponad dwoch lat, wczesniej byla ta marnota z limitami, zabawne, ze wtedy im to kompletnie nie wypalilo. Okolo pol roku pozniej wprowadzili neostrade+, ktora po jakims czasie wrocila do nazwy bez plusa.
Na zdjecie limitow to bym nie liczyl. Tak sie moze zdarzyc jak wejdzie nowa firma z konkurencyjnymi cenami oraz podobnymi uslugami albo Chello, Netia i reszta zaczna z wieksza agresja podgryzac tylek TP. Wedlug mnie Chello chapnal kawal dobrego miesa, kiedy zwiekszyl limity i podniosl predkosc do 3 mbitow, ktorych TP jak na razie nie moze osiagnac z powodow technicznych (gdzies wyczytalem, ze 2 mbity to maksimum co moze zaoferowac TP). Szkoda tylko, ze zasieg Chello i Netii jest tak maly.